binoche-1-1100x724-1
binoche-2-1100x724-1
binoche-3-1100x724-1

Binôche brillen: échte Europese makelaardij

De brillen van het Belgische design merk Binôche worden allemaal in Italië en Frankrijk geproduceerd. Waarom kozen de oprichters van het merk juist hiervoor, terwijl monturen van vele andere eyewear merken gemaakt worden in landen buiten Europa? Simpel, hiermee kan Binôche namelijk een hogere kwaliteit en duurzaamheid van ieder montuur garanderen!

Hippe brillen

De brillen van Binôche zijn trendy, modern en eigenzinnig. Met een exemplaar van dit montuurmerk op de neus, dan loopt u er altijd origineel bij! Maar anders zijn dan de rest is niet alles. Wat de monturen van Binôche extra bijzonder maakt is, dat ze al 20 jaar uitsluitend geproduceerd worden in Italië en Frankrijk.

Duurzaam en betaalbaar

Omdat de brillen in fabrieken binnen Europa worden geproduceerd is het voor Binôche erg makkelijk om de kwaliteit van de monturen te waarborgen. Zij bezoeken de fabrieken zelf en controleren de mate van duurzaamheid waarmee gewerkt wordt. Ook zien ze erop toe dat iedere montuur voorzien is van een mooie afwerking. Ondanks alles zijn Binôche brillen zeer betaalbaar!

binoche-naast-artikel

Lees meer over onze collecties


Top