jfrey_sep2015_np_slide

Looking good met een J.F.Rey bril van leer

Leer is een materiaal dat nooit uit de mode raakt. J.F. Rey maakt het weer extra hip door echt Italiaans leer te verwerken in hun gave collectie brillen. Dit leer ondergaat bovendien hetzelfde looiproces als de producten van modemaestro Louis Vuitton!

Unieke collagetechniek

Het gebruik van leer in brillen en zonnebrillen is niet nieuw. Wel nieuw is de collagetechniek die J.F. Rey gebruikt om het leer op het onderliggende materiaal van de monturen te bevestigen. Door deze techniek blijft de structuur goed zichtbaar en behoudt het leer een natuurlijke, grove uitstraling. Andere manieren om een montuur te bekleden met leer zorgen er vaak voor dat het montuur dikker wordt. Bij de collagetechniek van J.F. Rey is dit niet het geval. Maar goed ook: zo blijven de verfijnde, strakke lijnen die de J.F. Rey designs kenmerken intact!

Duurzaamheid

Met de leather-brillen van J.F.Rey is het net als met leren tassen, schoenen en jassen: hoe ouder ze worden, des te mooier ze zijn. Door het dragen krijgen ze nog meer karakter. De brillen kunnen in een ultrasoonbad en zijn bestand tegen warmte. Scheuren of loslaten van het leer is onmogelijk. Omdat het een natuurproduct is, wordt het leer wel iets donkerder naarmate u de bril langer draagt. De collectie bevat echter vooral donkere tinten, waardoor het kleurverschil minimaal is. De lederen delen van het montuur mogen behandeld worden met standaard leerverzorgingsproducten. Omdat de collectie een wat ruigere look heeft, is dit echter zeker geen voorwaarde om het montuur mooi te houden.

Draagcomfort

De J.F. Rey brillen zijn goed af te passen, zeker in vergelijking met andere monturen waarin leer verwerkt is. De oortips zijn van 100% acetaat en kunnen eenvoudig worden aangepast. De scheiding tussen leer en acetaat wordt gevormd door een ring van rvs. Door het natuurlijke kleur- en looiproces van het leer is het anti-allergeen. Dit alles draagt bij aan een uitstekend draagcomfort zoals u dat van J.F. Rey mag verwachten.

Looking good in leather

Wilt u in het echt zien wat voor eyecatchers J.F. Rey van de combinatie leer en brillen heeft weten te maken? Dan nodigen wij u van harte uit om het eindresultaat te bekijken in onze winkel in Heiloo!

Looking-good-met-een-J.F.Rey-bril-van-leer


Top