dutz-artikel-2018-02-hoofd-7-v2
dutz-artikel-2018-02-hoofd-6-v2
dutz-artikel-2018-02-hoofd-5-v2
dutz-artikel-2018-02-hoofd-3-v2
dutz-artikel-2018-02-hoofd-2-v2
dutz-artikel-2018-02-hoofd-1-v2

Nieuwe Dutz brillen: vrouwelijk, kleurrijk en stijlvol

Ook indien het om brillen gaat, zijn de grote modeshows toonaangevend. En als er op het gebied van mode één ding zeker is, dan is het dat het tegenwoordig niet gek genoeg kan. Kleuren en prints worden eindeloos met elkaar gecombineerd. De grote ontwerpers lieten tijdens de shows in modesteden nog iets zien: het vrouwelijke silhouet is weer helemaal terug. Dutz speelt hier met de brillen uit de nieuwe voorjaars- en zomercollectie op in. Benieuwd geworden? Probeer de bijzondere vrouwenbrillen bij Zonneveld Optiek.

Opvallende brillen: prints en kleur

Dierenprints en bloemenpatronen zijn vrijwel onlosmakelijk aan de modebranche verbonden. Het ene seizoen beter zichtbaar dan andere, maar altijd aanwezig. Ook dit jaar zien we ze weer op de catwalk terug. Daarom ook bij Dutz! Sommige brillen zijn bijvoorbeeld voorzien van een luipaardprint in combinatie met een kleur als rood, blauwgroen, paars en geel. Voor bloemenpatronen liet Dutz zich inspireren door bleed floral. Een thema waarbij een bloemenpatroon uitloopt in vervagende randen. Dit is dan ook bij een aantal brillen terug te zien. Liever iets opvallends, zonder print? Dan is de kleur paars wellicht iets voor u. Paars is dé kleur die dit seizoen een prachtige en bijzondere toevoeging vormt op de brillen uit de nieuwe collectie van Dutz.

Stijlvolle, minimalistische brillen

Simpel en stijlvol. Ook dat zijn de brillen uit de nieuwe collectie van Dutz. Met streepjes bijvoorbeeld. Dik, dun, horizontaal, verticaal: in de nieuwe collectie zijn ze in verschillende soorten en maten aanwezig. Liever iets eenvoudigers? Kies dan voor ‘retro minimalisme’, dé trend van dit jaar. De combinatie van de schildpadprint met sprekende kleuren zorgt voor een unieke, tijdloze en modieuze look.

Kleurrijke cat-eye monturen

Tot slot mag ook het cat-eye montuur niet in de voorjaarscollectie ontbreken. Wie kent het niet? Het is een tijdloos, populair montuur waarmee de drager vrijwel altijd de aandacht trekt. De ontwerpers van Dutz gaven een bijzondere draai aan het montuur, zodat de drager nog meer opvalt. Ze kozen voor ‘color blocking’, oftewel: het extra krachtig maken van de monturen met elkaar versterkende kleurvlakken. Zowel u als uw omgeving worden blij wanneer u een van deze kleurrijke cat-eye brillen draagt.

U merkt het, de brillen uit de nieuwe collectie zijn vrouwelijk, vrolijk en divers. Bent u benieuwd geworden naar de nieuwe brillen en wilt u weten hoe ze bij u staan? Kom dan gerust langs bij Zonneveld Optiek in Heiloo. We helpen u graag verder.

dutz ronde bril voorjaars- en zomercollectie


Top