hoofdtabs-zonneveld-kinderbrillen

Ontdek onze uitgebreide collectie kinderbrillen

Bij Zonneveld Optiek in Heiloo besteden we ook graag aandacht aan onze jonge klanten. Met een speciale collectie kinderbrillen bieden we elk kind een ruime keuze coole merkmonturen. Maar dat is nog niet alles! We geven u graag nog wat redenen om langs te komen met uw zoon en/of dochter.

Kinderbrillen met volwassen service
We nemen jonge brildragers serieus. Samen met hen en eventueel de ouders kiezen we een montuur dat het best past.

Glazen v.a. 99 euro per paar*
Een paar ontspiegelde, kunststof brillenglazen heeft u voor slechts 99 euro per paar. Extra dun geslepen brillenglazen kosten 139 euro per paar.*

Tegemoetkoming bij sterktewijziging
Verandert de sterkte van de ogen in het eerste jaar na de aankoop? Dan betaalt u slechts voor één glas, het andere nemen wij voor onze rekening.

Gratis ravotgarantie
Kinderen spelen lekker buiten, maar soms sneuvelt er iets tijdens het ravotten. Vaak beperkt dit zich tot een bezoekje aan onze winkel om de bril opnieuw te stellen. Is er echt iets kapot? Dan kunt u het eerste jaar na de aankoop profiteren van de gratis ravotgarantie met een dekking tot 70%.*

Woensdagmiddag oogmeetmiddag
Voor € 22,50 worden de ogen van onze jongste klanten grondig onderzocht door onze optometrist. Speciaal hiervoor hebben we de woensdagmiddag omgedoopt tot oogmeetmiddag voor kinderen. Handig, aangezien zij deze middag vaak vrij hebben van school!

Declareren bij zorgverzekeraar
Als er een passende kinderbril is gevonden, dan declareren wij deze rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. U heeft daar verder geen omkijken naar.

U ziet het, ook voor jonge brildragers is Zonneveld Optiek in Heiloo het juiste adres. We hopen u en jou snel een keer in onze winkel te zien!

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Naar de winkel


Lees meer over onze kinderbrillen


Top