Vingino_Hoofd

Vingino kinderzonnebrillen voor mini’s, kids en tieners

De kinderbrillen van Vingino staan bekend om hun bontgekleurde, frisse en hippe monturen. Nieuw is de driedeling van de zonnebrillen van dit hippe merk. Er zijn nu kinderzonnebrillen speciaal voor mini’s, kids en tieners.

In deze drie levensfases zijn de gezichtsvormen het meest aan verandering onderhevig. Het is daarom belangrijk dat u voor uw kind een bril kiest die goed past bij zijn of haar gezicht. Met deze nieuwe collectie kinderzonnebrillen van Vingino weet u zeker dat u goed zit. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht met de mini-zonnebrillen. Alle zonnebrillen zijn daarnaast op sterkte verkrijgbaar. Combineert u een Vingino kinderzonnebril met een bril op sterkte, dan kan dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs!

Kinderogen zijn, net als de ogen van volwassenen, erg gevoelig. Uv-stralen uit fel zonlicht dienen dus zo veel mogelijk tegen gehouden te worden. En dat het liefst natuurlijk met een stylish verantwoorde zonnebril. Dat kan met de brillen voor mini’s, kids en tieners van Vingino! Kom gerust samen met uw kind langs in onze winkel om de collectie uit te proberen.

VinginoEyewear_naast

Lees meer over Vingino


Top