zonneveld-hfd-sportbrillen

Sportbrillen bij Zonneveld Optiek

Houdt u van sporten, maar zit uw bril in de weg? Een sportbril biedt uitkomst! Bij Zonneveld Optiek hebben we een uitgebreid assortiment aan sportbrillen van het merk adidas Sport eyewear. Deze brillen zijn zo ontworpen dat ze comfortabel én stevig zitten. De monturen kunnen tegfen een stootje en zijn daarom ideaal voor tijdens het sporten. De opticiens van Zonneveld Optiek in Heiloo helpen u graag bij het uitzoeken van een stoere sportbril, ook op scherpte!

Sportbrillen van adidas Sport eyewear

De brillen van adidas Sport eyewear hebben een uitstekende reputatie bij (top)sporters. De collectie sportbrillen werd ontwikkeld door en voor topatleten en voldoen dan ook aan de hoogste eisen. Zo werd de nieuwe Zonyk bril mede ontwikkeld door Quintana en Valverde van het Movistar team. Sporten in stijl? Kies dan voor de beyonder, wayfinder en protean sportbril van adidas Sport eyewear. Alle brillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren- en glazencombinaties. 

LEES MEER OVER ADIDAS

Zoekt u een goede bril op sterkte voor tijdens hardlopen, fietsen of een andere sport? Kom langs bij Zonneveld Optiek in Heiloo!

Zonneveld-rechts-sportbrillen

Top