zonneveld-optiek-sportbrillen-slide-2
zonneveld-optiek-sportbrillen-slide-1
zonneveld-optiek-sportbrillen-slide-2-2560x900x2

Sportzonnebrillen bij Zonneveld Optiek

Bent u een fervent wielrenner, beoefent u fanatiek watersporten of houdt u van een stevige wandeling in het bos? Dan is een goede sportzonnebril (op sterkte) een must. Hiermee heeft u in alle situaties een scherp zicht en wordt u niet verblind door de felle zon. Een goede sportzonnebril zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel geniet van iedere training, waarbij de monturen er ook nog eens voor zorgen dat u er flitsend uitziet! Bent u een sportieveling, woonamchtig in de buurt van Alkmaar, Castricum, Limmen, Egmond, Akersloot en omgeving? Bij Zonneveld Optiek in Heiloo heeft u al vanaf €98,- een sportzonnebril op sterkte*.

Bescherm uw ogen met een sportzonnebril

De weerkaatsing van zonlicht in de sneeuw kan u letterlijk verblinden. Dit is niet alleen hinderlijk, maar levert ook gevaarlijke situaties op. Hetzelfde geldt voor laagstaande zon tijdens een autoritje. Door te kiezen voor speciale zonneglazen op sterkte zijn uw ogen goed beschermd tegen fel licht en schadelijke UV-straling. Een sportzonnebril zorgt tevens voor een hoger contrast zodat een optimaal zicht gewaarborgd is.

 

Sportbrillen en zonneglazen van:Brillen van adidas Sport eyewear

Het merk adidas Sport eyewear staat bekend om zijn innovatieve sportzonnebrillen. Het assortiment sportbrillen bevat een aantal nieuwe ontwikkelingen op het gebied van functionaliteit en lifestyle. De technische specificaties zorgen voor een optimaal gepersonaliseerde pasvorm, perfect zicht en state of the art design. De clip in en gecurvde zonneglazen worden door leverancier Shamir op maat geslepen. Lees meer over adidas Sport eyewear.Oakley sportbril

Het merk Oakley heeft zich gespecialiseerd in zonnebrillen die perfect zijn voor sport. Wereldwijd worden de sportzonnebrillen van dit gerenommeerde merk gedragen door topsporters, maar ook door andere sportievelingen. De hoogwaaridge kwaliteit van de glazen, het montuur en de innovatieve technieken die daarin verwerkt zijn, zorgen ervoor dat u met een Oakley sportbril gaat voor topcomfort en topprestaties! Lees meer over Oakley

Sportglazen van ZEISS

Glazenfabrikant ZEISS heeft lichte en duurzame zonneglazen met meer dan 80% getint glas in het assortiment. Deze zonneglazen kunnen optioneel worden voorzien van een vuil- en krasbestendige coating aangepast op uw ogen. De Cosmetic Edge®-technologie zorgt voor een helder zicht tot in de randen van het glas, zelfs bij extreem gebogen glazen. Bovendien gaan de sportglazen vuil, stof en scherp zonlicht tegen.

Wilt u weten welke sportzonnebril voor u geschikt is? Kom dan voor een persoonlijk advies op maat langs bij Zonneveld Optiek in Heiloo. Onze winkel is goed te bereiken vanuit Alkmaar, Castricum, Limmen, Egmond, Akersloot en omgeving. 


Top