stage-spectaclelenses-i-scription-980x308

Beter nachtzicht door i.Scription brillenglazen

Heeft u 's nachts problemen met uw zicht? Wij kunnen dankzij onze i.Profiler® van ZEISS vaststellen of u last hebt van 'nachtblindheid' én we kunnen uw nachtzicht met de speciale i.Scription® brillenglazen verbeteren!

Nachtzicht

Of u nu overdags een bril draagt of niet, uw zicht kan afnemen als het schemerig of donker wordt. Contrast, diepte en kleur worden moeilijker waarneembaar en vooral in het verkeer kan dit hinderlijk of zelfs gevaarlijk zijn. Niet nodig, want onscherp nachtzicht is eenvoudig te verhelpen!

Nachtzichtmeting

In onze optiekzaak vindt u een i.Profiler® van ZEISS die nachtelijke zichtomstandigheden simuleert en zo eventuele afwijkingen kan opsporen die maken dat u 's nachts slechter kunt zien. Naar aanleiding van deze eenvoudige maar zeer nauwkeurige oogmeting kunnen we een einde maken aan onscherp nachtzicht.

De oplossing: i.Scription brillenglazen

Het heeft weinig zin een apparaat te ontwikkelen waarmee je het probleem vast kunt stellen als er geen oplossing is. Daarom heeft ZEISS speciale brillenglazen ontwikkeld die slecht nachtzicht op verschillende manieren tegengaan. Ze verscherpen het contrast, maken kleuren levendiger en details makkelijker te onderscheiden. Daarnaast heeft u minder last van hinderlijke schitteringen of reflecties bij het direct kijken in een lichtbron, zoals straatverlichting of de koplampen van een tegenligger.

Om zeker te weten dat de i.Scription brillenglazen een toevoeging zijn, raden we u aan langs te komen in onze optiekzaak. Bel of mail gerust voor een afspraak!

nachtzichttest-1


Top