zeiss-energizeme-hoofd01
zeiss-energizeme-hoofd02
zeiss-energizeme-hoofd03

Comfortabel kijken na het dragen van lenzen met EnergizeMe brillenglazen

Als u uw contactlenzen een lange tijd achter elkaar draagt, kunt u last krijgen van vermoeide ogen en een verminderde kwaliteit van uw zicht. Het kan dan nuttig zijn om over te schakelen naar uw bril. Het is dan wel belangrijk dat u over de juiste brillenglazen beschikt. Maak daarom kennis met EnergizeMe brillenglazen van ZEISS. Hiermee profiteert u van ontspannen kijkplezier nadat u uw lenzen heeft uitgedaan.

Ontspannen kijken na het dragen van contactlenzen

Voor veel mensen zijn contactlenzen een goede oplossing. Toch is niets vervelender dan vermoeide ogen en een verminderd zicht nadat u ze een lange tijd heeft gedragen. Met de EnergizeMe brillenglazen van ZEISS is dit voorbij. Deze brillenglazen zorgen ervoor dat u profiteert van een comfortabel zicht en verfriste ogen als u overschakelt naar uw bril, nadat u uw contactlenzen lang heeft gedragen.

Comfortabel kijken naar beeldschermen

De EnergizeMe brillenglazen van ZEISS zijn volledig toegespitst op de kijkgewoonten van mensen in het digitale tijdperk. Dit betekent dat u door deze brillenglazen ontspannen kijkt naar uw smartphone, laptop of tablet. Het felle, blauwe licht van deze apparaten kan op lange termijn schadelijk zijn voor uw ogen. De EnergizeMe brillenglazen van ZEISS zijn daarom voorzien van een filter dat het schadelijke deel van het blauwe licht wegfiltert. Tot slot zijn de brillenglazen voorzien van speciale coatings die ervoor zorgen dat de glazen moeilijk beschadigen en langer stofvrij blijven.

Perfecte brillenglazen voor iedereen

Niemand is hetzelfde. Dit is onder andere terug te zien in de verschillen op het gebied van oogoplossingen. Om ervoor te zorgen dat u de brillenglazen vindt die perfect bij u passen, maakt ZEISS onderscheid tussen drie typen contactlensdragers. Voor jongvolwassenen tussen de 20 en 30 jaar heeft ZEISS EnergizeMe unifocale brillenglazen ontwikkeld. Bent u begin 30 of 40? Dan kunt u kiezen voor EnergizeMe Digital. Tot slot kunnen personen van 40 jaar of ouder kiezen voor ZEISS EnergizeMe multifocaal, waarmee u zowel dichtbij als veraf ontspannen blijft zien.

Bent u een contactlensdrager en heeft u soms last van geïrriteerde ogen als u uw lenzen uitdoet? Kom dan langs in onze winkel om te bepalen of EnergizeMe brillenglazen van ZEISS iets voor u zijn.

zeiss-energizeme-rechts


Top