ZEISS brillenglazen op maat

De brillenglazen van ZEISS geven u een natuurlijk zicht op alle afstanden. Met de EyeFit-technologie van Carl Zeiss Vision worden de brillenglazen aangepast aan uw kijkgedrag en zo op maat gemaakt. Een revolutionair gegeven waardoor uw ZEISS glazen voortaan nog beter gepersonaliseerd kunnen worden!

In het dagelijks leven moeten we constant schakelen tussen zicht ver en dichtbij. In de auto kijkt u in de verte op de borden, maar ook op uw navigatiesysteem dichtbij. U kijkt op de scherm van uw mobieltje, maar moet ook de omgeving in de gaten houden. Brillenglazen zijn ervoor bedoeld dat u met één brillenglas op alle afstanden goed kunt kijken. Door een brillenglas volledig af te stemmen op uw persoonlijke kijkgedrag bent u sneller gewend aan uw nieuwe brillenglazen, hoeft u uw hoofd minder vaak te draaien en kunt u met minder inspanning kijken op de verschillende afstanden waardoor uw ogen minder snel vermoeid aan zullen voelen. Nog een groot voordeel: de nieuwe brillenglazen zijn zo licht als een veer! Persoonlijker, dunner en beter dan ooit: de brillenglazen van ZEISS.

Wilt u dit kijkcomfort ervaren? Wij hebben de juiste apparatuur in huis om uw persoonlijke ZEISS brillenglazen op maat te maken!

Naar de winkel
zeissmultifocaal-2


Top