zeiss-bureauglazen-1-1
zeiss-bureauglazen-2-1
zeiss-bureauglazen-3-1

ZEISS brillenglazen voor op uw werk

Een groot deel van ons leven gaat op aan werken. Na een dag op kantoor kunnen uw ogen vermoeid aanvoelen van het staren naar uw computerscherm. ZEISS brillenglazen voor kantoor vergroten uw kijkcomfort en voorkomen dit probleem!

Met alle hightech apparatuur in ons leven brengen we een groot deel van ons leven door achter een beeldscherm. Wilt u lange tijd geconcentreerd naar uw computerscherm, smartphone of ander apparaat kunnen kijken? Dan heeft u goed zicht voor dichtbij en op middellange afstand nodig. Een gewone bril, leesbril en zelfs multifocale bril zijn niet ideaal voor deze afstand, die ongeveer tussen een halve meter en 4 meter in zit. U kunt daardoor bij het dragen van deze brillen verkeerde houdingen aannemen, wat spanning in uw nek en rug tot gevolg kan hebben.

Heeft u weleens overwogen een bril te laten aanmeten die precies aangepast is op het werk dat u doet? De nieuwe ZEISS brillenglazen voor op kantoor bieden een breed gezichtsveld van dichtbij tot middellange afstand. Hierdoor heeft u optimaal zicht en zult u een natuurlijke en ontspannen werkhouding aannemen. En de functionaliteit van de brillenglazen blijft niet beperkt tot uw werk: ook bij het lezen, TV kijken, koken, het bespelen van een muziekinstrument etc. zullen de brillenglazen uw kijkcomfort vergroten

Wij adviseren u graag bij het uitkiezen van uw ZEISS kantoorglazen!

zeisscomputer-2


Top