Artikel_Zeiss_Brillenglazen-voor-tablet_hoofd

ZEISS-brillenglazen voor tablet- en smartphonegebruikers

Wanneer uw ogen veel moeten schakelen tussen zicht van nabij en veraf, kunt u klachten krijgen. Denk hierbij aan vermoeide ogen, last van een stijve nek of het hebben van hoofdpijn. Wij noemen dit oogstress. Onze ervaring is dat veel dertigers en veertigers hier last van hebben. Vaak treden deze klachten ’s avonds op. Het tijdelijk niet gebruiken van de smartphone en/of tablet helpt vaak maar even. ZEISS Digital Lenses bieden de echte oplossing en zorgen ervoor dat uw ogen ondersteund worden bij het gebruik van digitale apparatuur.

Last van oogstress? Doe de test
Om erachter te komen of uw ogen goed kunnen omgaan met het gebruik van digitale apparatuur, heeft ZEISS een speciale test ontwikkeld die u kunt doen via een app. Deze is te vinden in iTunes en in Google PlayHet werkt heel eenvoudig, aan de hand van een korte test komt u erachter of u last heeft van veel, gemiddeld of weinig oogstress.

Kortom, maakt u gebruik van de smartphone en tablet en heeft u last van vermoeide ogen, een stijve nek en hoofdpijn? Kom dan langs bij Zonneveld Optiek in Heiloo. Onze opticien vertelt u graag meer over ZEISS Digital Lenses en bekijkt samen met u de mogelijkheden, zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van digitale apparatuur zonder dat u last heeft van oogstress.Top