leesbril zeiss-1

Met de perfecte leesbril wordt uw favoriete misdaadroman nog spannender

Voor wie de 40 is gepasseerd, is het misschien opgevallen dat een visueel hulpmiddel nodig is om nog beter van deze situaties te kunnen genieten. Alleen met precisieglazen weet u zeker dat lezen een plezier blijft.

Natuurlijk is goed kunnen zien de belangrijkste voorwaarde om onverminderd leesplezier te hebben. Echter, veel mensen van veertig jaar en ouder komen erachter dat de lens aan de binnenkant van het oog al veel aan elasticiteit heeft ingeboet en dat het maar met moeite kan komen tot wat experts accommodatie noemen. Dit betekent dat het zien van objecten op minder dan één meter afstand een steeds zwaardere opgave voor het oog wordt. Tijdens het lezen worden letters vaag en het oog moet grote moeite doen om ze te herkennen.

In zulke gevallen is een leesbril een handig hulpmiddel. Als u het allerbeste voor uw ogen wilt, kies dan voor precisieglazen van ZEISS. Een op maat gemaakte leesbril is niet alleen perfect uitgelijnd met de gezichtssterkte en -anatomie van de gebruiker, maar ook geoptimaliseerd voor de gewenste zones voor nabijzicht. Vandaag is een verscheidenheid aan brillenglazen verkrijgbaar die geschikt zijn voor verschillende kijkafstanden en -zones. U vindt alles tussen traditionele en eenvoudige leesbrillen (specifiek gemaakt om te lezen) tot brillen met bureauglazen (om mee te kunnen lezen, achter de laptop te werken of een spelletje te spelen aan tafel) tot brillen met indoorglazen (voor goed zicht binnen tot een afstand van ongeveer 4 m). Kies uw bril op basis van waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Uw opticien helpt u daar graag bij.

Vandaag kunt u er dankzij de geavanceerde ZEISS-technologie ook voor zorgen dat het gewicht van uw bril zo minimaal mogelijk is. Zelfs lezers met ernstige zichtproblemen kunnen nu profiteren van de voordelen van dunne, platte en lichtgewichtglazen, die een zeer hoog draagcomfort bieden.

Naar de winkel


Top