Artikel_Unifocale_brillenglazen_hoofd

Unifocale brillenglazen van ZEISS

Unifocale brillenglazen zijn brillenglazen die op één sterkte zijn geslepen: voor beter zicht veraf of dichtbij. Leesbrillen en brillen voor veraf zijn de meest voorkomende manieren om zicht te verbeteren. Zonneveld Optiek in Heiloo biedt u met de unifocale glazen van ZEISS een bril met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waarbij u zelf kunt kiezen welke balans tussen prijs en prestatie u het meest aanspreekt.

.Superb, verbluffende freeform-technologie
De Superb brillenglazen van ZEISS leggen de lat qua visueel comfort weer een stap hoger dan de sferische en asferische brillenglazen. Door middel van de onderscheidende freeform-technologie kan het brillenglas gepersonaliseerd worden, wat betekent dat bij het glasontwerp meer individuele aspecten worden meegenomen. Niet alleen de sterkte, maar ook bolling, cilinder, as, prisma en prismabasis zijn factoren waarmee rekening wordt gehouden. Het resultaat is een extreem vlak en plat brillenglas voor helderdere en natuurlijkere waarneming.

Individual, de topklasse in unifocale glazen
Als alleen het allerbeste volstaat, dan is dit uw brillenglas. Onderscheidende productiemethoden en nóg meer individuele gegevens bij het glasontwerp zorgen voor voortreffelijk helder zicht in alle richtingen, zelfs bij hoge sterktes. Omdat de glazen voor u op maat gemaakt worden, went u vrijwel altijd binnen één dag aan uw nieuwe bril. Zelfs als u een hoge cilinder of prismatische sterkte heeft!

'Standaard' eigenschappen
ZEISS gaat in alle prijsklassen voor de beste kwaliteit. Daarom worden de brillenglazen voorzien van een harde coating, bijvoorbeeld de DuraVision Platinum, de hardste ZEISS-coating. Zo kunt u langer genieten van perfect zicht en krasvrije brillenglazen. Ook is de i.Scription®-technologie voor alle brillenglazen beschikbaar. Deze technologie zorgt voor beter nachtzicht, meer contrast en intensere kleuren. 

Hulp bij uw keuze
Als u langskomt bij Zonneveld Optiek in Heiloo, kunnen we u na een zorgvuldige oogmeting adviseren over de beste brillenglazen voor u. Daarmee heeft u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken. Wij helpen u daar dus graag bij!Top