Artikel_Zeiss_zonneglazen-en-filterglazen_hoofd

ZEISS zonneglazen en filterglazen: praktisch én modieus

De Sunlens glazen voor zonnebrillen van premiummerk ZEISS bieden een geavanceerde kwaliteit en een optimale bescherming tegen UV-straling. De exclusieve kleuren, anti-reflectieve coatings en de superieure optische prestatie voorzien de glazen van modieus comfort. ZEISS biedt daarnaast filterglazen voor UV-bescherming, verbetering van contrast en aanpassing van de intensiteit van het licht.

Sunlens zonneglazen

Veel mensen weten niet dat UV-straling uit zonlicht niet alleen de huid kan beschadigen, maar ook de ogen. ZEISS glazen voor zonnebrillen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen om uw ogen te beschermen en uw zicht te bevorderen. Elk glas is optisch gecertificeerd volgens dezelfde precisie die gebruikt wordt voor oogheelkundige brillenglazen. Dankzij de unieke anti-reflectieve coating bieden de Sunlens glazen optimaal kijkcomfort zonder schitteringen. Voor uw eigen stijl kunt u kiezen uit diverse kleuren. Zo biedt ZEISS Sunlens voor iedere bril de perfecte glazen.

Filterglazen voor optimaal zicht

ZEISS filterglazen zijn praktisch voor sporters en autobestuurders. De polariserende glazen reduceren de algemene felheid van licht voor maximaal contrast en minimale schittering. De glazen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren; iedere kleur met een (eigen) filtereffect. Naast uniforme kleuren kunnen gekleurde brillenglazen ook multifocaal gemaakt worden, zodat de mate waarin de glazen het licht reduceren van boven naar beneden geleidelijk minder wordt.

De zonneglazen en filterglazen van Carl Zeiss bieden een uitgebreid kleurenspectrum voor de perfecte look. ZEISS glazen passen in diverse monturen. Bij Zonneveld Optiek in Heiloo kunt u de verschillende kleuren en monturen uitproberen om uw ultieme zonnebril samen te stellen.Top