hoofdtabs-zonneveld-contactlenzen

Contactlenzen in alle soorten en maten

Bij Zonneveld Optiek in Heiloo zijn we ook op het gebied van contactlenzen van alle markten thuis. Harde lenzen, zachte lenzen en de nieuwste variant: lenzen van silicone hydrogel die net buiten deze beide hoofdgroepen vallen en dus eigenlijk een nieuwe groep vormen. We vertellen u graag wat meer over ons assortiment!

Onze merken
Wij werken veel met merken die al bewezen hebben dat ze kwalitatief goede producten leveren voor een goede prijs. NKL, Procornea en CooperVision zijn om die reden al jarenlang een vaste waarde in ons assortiment.

Maatwerklenzen
Voor alle lenzen geldt dat ze goed aangemeten moeten worden, maar vooral voor nachtlenzen, multifocale lenzen en harde contactlenzen is dit extra belangrijk. Wij nemen daarom de tijd om de oogmeting en het op maat maken van uw lenzen zeer nauwkeurig uit te voeren en door middel van controles houden we in de gaten of uw lenzen nog wel perfect passen. 

Zachte lenzen
De mogelijkheden op het gebied van zachte lenzen worden steeds uitgebreider! Het voordeel van zachte lenzen is dat u sneller went en dat ze over het algemeen als comfortabeler worden beschouwd dan harde lenzen. Of het voor uw ogen de beste optie is, bekijken we graag samen met u.

Silicone hydrogel
De ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen staan niet stil en silicone hydrogel is een van de laatste inventies. Dit is een speciaal materiaal met veel positieve eigenschappen, zoals een betere vochtregulering en een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Als u last heeft van droge ogen als u bijv. werkt in droge ruimtes of veel leest, is dit type lens een goede optie.

Laat u informeren
De eerste kop 'maatwerklenzen' is eigenlijk misleidend, want het succes van contactlensdragen is sowieso altijd afhankelijk van een advies op maat. Daarom kijken we op basis van een oogmeting en de eigenschappen van uw ogen welke lenzen het best passen bij u, maar ook bij uw gewoonte en dagritme. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan controleren we regelmatig of alles er nog uitziet zoals het hoort. Zo blijven u en uw ogen tevreden! Bent u benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn? Kom langs bij Zonneveld Optiek in Heiloo!


Lees meer over contactlenzen


Top