dreamlite zoom nachtlenzen 2017

DreamLite Zoom multifocale nachtlenzen

De dagen worden korter, onze armen ook


De kachels staan aan en de autoruit krabben is een feit. Juist nu de dagen korter worden, valt het extra op dat onze armen te kort zijn. Natuurlijk zijn onze armen niet letterlijk te kort, maar het wordt na een ‘bepaalde leeftijd’ lastiger om objecten dichtbij scherp te zien. Presbyopie heet dat. Om scherp zicht te hebben probeert u het object dan vaak verder van uw ogen af te houden. De meeste mensen krijgen hier rond de 40-45 jaar last van. Dit heeft te maken met het afnemen van de elasticiteit van de ooglens. U heeft dan een correctie, zoals een multifocale bril of contactlenzen nodig.

DreamLite nachtlenzen geven u vrijheid

Op de foto. Dit is Marcel. Hij ziet de kleine lettertjes niet meer zo scherp. Aan de leesbril wil hij niet, maar van lenzen krijgt hij tegen de avond altijd last. Sinds een jaar draagt hij daarom DreamLite Zoom nachtlenzen. Op maat gemaakt. Nu ziet hij de hele dag door scherp zónder bril of lenzen. En net zo belangrijk: zonder oogirritaties.

DreamLite nachtlenzen zijn er voor (bijna) iedereen

Anders dan gewone lenzen werken DreamLite nachtlenzen meer als een beugel. U heeft ze ’s nachts als u slaapt in en doet ze overdag uit. De speciale, op maat gemaakte, vorm van de lens maakt uw hoornvlies als u slaapt ongemerkt iets platter. Hiermee wordt uw oogafwijking gecorrigeerd. DreamLite is de enige nachtlens in Nederland die beschikbaar is in sferisch, torisch, multifocaal en torisch-multifocaal. De lens is geschikt voor iedereen met een sterkte van -0,75 tot -5,00 D en een cilinder tot -2,50. Voor mensen die een leesgedeelte nodig hebben, is er DreamLite Zoom. DreamLite Zoom heeft een bereik tot en met leesadditie +1,50 D. De hele dag scherp zien, zowel veraf als dichtbij!

Wilt u ook net als Marcel de donkere winterdagen doorbrengen zonder (lees)bril en/of lenzen? Kom bij Zonneveld Optiek in Heiloo langs en wij vertellen u graag meer over DreamLite nachtlenzen.Top