travel pack procornea

Ever Clean Travel Pack: lenzenvloeistof voor in uw handbagage

Ik ga op reis en ik neem mee… mijn lenzenvloeistof!


Voor een citytrip is het altijd een goed moment. En wie dat goedkoop wil doen, reist met alleen handbagage. Zoals iedereen weet, vloeistoffen in verpakkingen tot 100 ml mogen mee in uw handbagage. Met de Ever Clean Travel Pack lenzenvloeistof zit u altijd goed. Deze is nu tijdelijk gratis inbegrepen bij het Ever Clean kwartaalpakket*.

Het handige Ever Clean systeem bestaat uit een desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een ‘controlled-release’ tablet bestaande uit twee lagen inclusief een lenshouder met ingebouwd druksysteem. Het SELF ACTION-effect zorgt voor automatische reiniging, desinfectie en verwijdering van aanslag binnen 2 uur zonder de lens handmatig te behandelen. 

Voor wie geschikt?

Ever Clean is geschikt voor alle typen contactlenzen. Dankzij de hoge mate van desinfectie en reiniging wordt Ever Clean sterk aangeraden bij silicone hydrogel- en Ortho-K lenzen zoals DreamLite nachtlenzen. Ever Clean is erg geschikt voor gebruikers met overgevoeligheidsklachten. Het bevat geen conserveringsmiddelen en is non-allergeen. De voordelen luiden als volgt:

  • Conserveringsmiddel vrij
  • Extra reinigende werking
  • Geeft een beschermend en comfortabel laagje om de contactlens
  • U hoeft de lens niet handmatig schoon te maken dankzij het bruistablet
  • Geschikt voor alle type lenzen
  • Eerste keus bij Ortho-k lenzen zoals DreamLite nachtlenzen

Kom bij ons langs in de winkel voor meer informatie over de voordelen van Ever Clean. Wij geven u ook graag tips over hoe uw lenzen en lensaccessoires goed te onderhouden. Wees er wel snel bij!

* De Travel Pack actie duurt zolang de voorraad strekt.Top