Menicare Pure, natuurlijke lenzenvloeistof

Wij hebben iets nieuws op het gebied van lenzenvloeistof voor harde contactlenzen: Menicare Pure. Deze vloeistof is volledig op basis van natuurlijke ingrediënten. De multipurpose solution is daardoor milder voor het oog, maar heeft ook nog heel veel andere voordelen!

Milde desinfectie

Menicare Pure bevat polylysine, een natuurlijk conserveermiddel dat mild is voor de ogen maar ook zorgt voor een betere en stabielere desinfectie van de lenzen. Beter op een natuurlijke manier!

Betere bevochtiging

Harde contactlenzen drijven op het traanvocht. Droge ogen en harde lenzen vormen dan ook een ongelukkige combinatie die kan zorgen voor verminderd comfort. Door een gepatenteerde en uitgebalanceerde samenstelling zorgt Menicare Pure lenzenvloeistof voor een betere bevochtiging gedurende de dag, wat zorgt voor meer comfort.

Handige verpakking

Wellicht herkent u deze situatie: u heeft uw lens al klaarliggen op uw vinger om deze in te zetten, maar bent vergeten de dop van de lenzenvloeistof open te doen. Met een traditionele draaidopflacon is dit een lastige situatie, maar met de handige verpakking van Menicare Pure is dit geen probleem. De flacon ligt prettig in de hand en de klikdop is eenvoudig met één hand te openen en sluiten. Zowel over de inhoud als de verpakking is dus goed nagedacht.

Proberen?

Als u meer wilt weten over Menicare Pure lenzenvloeistof voor harde lenzen, dan bent u van harte welkom in onze winkel.

Naar de winkel
Menicare Pure - hoofd

Lees meer over contactlenzen en vloeistoffen van NKL


Top