schermafbeelding-2015-09-17-om-14-15-45
adidas-zonnebril-mountain

adidas mountain attack zonnebril: origineel en innovatief

De nieuwe mountain attack-collectie van adidas combineert een originele stijl met innovatieve technologieën voor optimale prestaties en een ongeëvenaard comfort, altijd en overal. Of het nu op de skipiste is of in de zomer op de fiets door de stad, de mountain attack-zonnebrillen kunnen alles aan!

De collectie bestaat uit zeven modellen: tycane pro outdoor, tycane, kumacross 2.0, kumacross halfrim, daroga, whipstart en wildcharge. In deze collectie draait alles om functionaliteit. Superieure spiegelglazen in rood, geel en zwart garanderen een uitstekende lichtabsorptie en verhogen het contrast tijdens winter- of zomersporten. De getinte glazen zijn gebaseerd op de gepatenteerde Light Stabilizing TechnologyTM, voor een perfect zicht bij elke weersomstandigheid. Daarnaast beschikken de zonnebrillen over een feilloze pasvorm dankzij onder meer een verstelbare neusbrug. De lichte, aansluitende monturen met geribbelde veren zorgen voor stabiliteit en optimaal comfort zonder drukpunten.

Behalve functionaliteit speelt ook stijl een grote rol. De monturen en glazen van deze sportieve en trendy zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die smaakvol zijn te combineren met elke outfit.

Naar de winkel

Lees meer over adidas


Top