adidas-sport-eyewear-voorjaar-2016-excalate-1
adidas-sport-eyewear-voorjaar-2016-excalate-2
adidas-sport-eyewear-voorjaar-2016-excalate-3
adidas-sport-eyewear-voorjaar-2016-excalate-4
adidas-sport-eyewear-voorjaar-2016-excalate-5
adidas-sport-eyewear-voorjaar-2016-excalate-6

adidas Sport eyewear zonnebril: iedereen’s lieveling

In de nieuwe zonnebrillen van adidas Sport eyewear, genaamd excalate en sprung, vloeien innovatie en functionaliteit samen. De nieuwe zonnebrillen hebben de technologische hoogstandjes gecombineerd met een trendy design. Daarnaast bieden deze monturen geavanceerde spiegelglazen én stijlvolle, grafische details die sport en ontspanning net dat tikkeltje meer geven.

Nieuwe technologieën

Voor wie houdt van joggen door de stad, avonturieren in de bergen, een hole-in-one slaan op de groene golfterreinen of gewoon een wandeling door het park maken, is de excalate of sprung  zonnebril ideaal. De in het oog springende, sportieve modellen pakken uit met nieuwe technologieën, zoals: verbeterde geribbelde veren met antislip-uiteinden voor een feilloze stabiliteit en een aanpasbare neusbrug voor verschillende neusvormen. De ultralichte, flexibele en splintervrije monturen beloven comfort zonder in te boeten aan duurzaamheid. De excalate is afgestemd op smalle hoofdvormen, de sprung past het best voor een iets grotere hoofdomvang.

Spiegelglazen

De getinte glazen maken gebruik van de gepatenteerde Light Stabilizing Technology™ van adidas Sport eyewear om lichtschommelingen te harmoniseren. De superieure spiegelglazen zijn verkrijgbaar in enkele kleuren die een uitstekende lichtabsorptie garanderen en het contrast verhogen.

Komt u langs om deze sportzonnebrillen te passen van adidas Sport eyewear? Graag tot ziens in onze winkel.

adidas sport eyewear voorjaar 2016 excalate

Lees meer over adidas


Top