zonyk-pro-adidas-1
zonyk-pro-adidas-2
zonyk-pro-adidas-3
zonyk-pro-adidas-4
zonyk-pro-adidas-5

Beter zicht en meer snelheid met zonyk pro van adidas Sport eyewear

Als atleet haalt u altijd het beste naar boven en geeft u alles voor de volle 100%. adidas Sport eyewear heeft in samenwerking met diverse atleten een supergeavanceerde en functionele zonnebril ontworpen: zonyk pro. Met deze bril heeft u nóg beter zicht en daardoor meer snelheid, dat uiteindelijk een goede prestatie levert. 


Met een zonyk pro zonnebril heeft u de keuze uit polariserende, spiegel-, LSTTM en VARiO-filters. Tevens is het kleurenaanbod ook reuze, u kunt uit maar liefst 9 kleuren kiezen.

Wist u dat van zonyk pro?

zonyk pro is al aardig populair onder diverse sporten. Een aantal ‘wist-u-datjes’:

  • De zonyk pro Solar Red colorway debuteerde op het grootste sportevenement ter wereld in Brazilië.
  • Dankzij de reflecterende accenten op het montuur en de zweetstrip van de zonyk pro Reflective – voorzien van zelfregulerende donkergrijze tot volledig transparante VARiO filters – geniet de drager van meer zichtbaarheid en dus meer veiligheid.
  • De zonyk pro Movistar-versie met een gloednieuwe combinatie van VARiO spiegelfilters schiet uit de startblokken op de Tour de France, editie 2016. Met deze bril maakt het beste wielerteam ter wereld – Team Movistar – jacht op de gele trui.
  • Er is ook een zonyk verkrijgbaar zonder zweetstrip en in exclusieve montuurkleuren; deze versie vormt de middenweg tussen prestaties en stijl.

Een gamma glazen met polariserende, spiegel-, LSTTM- en zelfs VARiO-filters garandeert een perfect zicht onder alle omstandigheden. zonyk pro van adidas Sport eyewear moet u geprobeerd hebben.

zonyk pro adidas - naast

Lees meer over adidas Sport eyewear


Top