backland-goggle-adidas-sport-eyewear-sportbril-hoofd01
backland-goggle-adidas-sport-eyewear-sportbril-hoofd02

De backland goggle van adidas Sport eyewear voor een ruim en kristalhelder zicht!

Wanneer u op uw fiets de berg afscheurt, zijn een scherp zicht en comfort van groot belang. Alleen zo levert u immers de beste prestaties! De backland goggle sportbril van adidas Sport eyewear is uitgerust met de nieuwste technologieën en hierdoor ideaal voor bikers, maar ook voor snowboarders en skiërs. Dankzij het innovatieve montuurloze ontwerp biedt de lichtgewicht backland goggle een enorm gezichtsveld, zodat u met gemak ieder obstakel omzeilt en op de hoogste snelheid kunt racen!

Comfort en hoge prestaties

Het montuur van de adidas Sport eyewear backland goggle is verkleind en bestaat bijna uitsluitend uit duurzame spiegellenzen. Kies voor de brede 6-base polycarbonaat glazen met heldere LST™ of voor de spiegelglazen met optimale lichtabsorptie, contrast en bescherming tegen schadelijke UV-straling. De glazen bieden een haarscherp zicht en ruim gezichtsveld, zodat u op volle snelheid uw favoriete sport uit blijft voeren! De silicone hoofdband en de schuimlaag op het montuur zorgen ervoor dat de sportbril comfortabel en stabiel op uw hoofd blijft zitten. De dubbele schuimlaag op de backland goggle voert daarnaast zweet af en zorgt dat er geen druppeltjes in uw ogen belanden.

Sportbril op sterkte

Voor brildragers die graag mountainbiken of van wintersport houden, heeft adidas Sport eyewear het speciale ‘clip-in’-systeem ontwikkeld. Dit systeem maakt het mogelijk om glazen op sterkte in de backland goggle te plaatsen. De sportbril is verkrijgbaar in zes kleuren- en filtercombinaties,  daarnaast zijn de spiegelglazen ook in allerlei exclusieve kleuren leverbaar. Voor één complete look op de piste of op de fiets heeft adidas Sport eyewear lifestyle zonnebrillen die goed matchen bij de backland goggle, bijvoorbeeld de wildcharge, whipstart en 3matic brillen.

Houdt u van mountainbiken? Dan is deze sportbril van adidas Sport eyewear echt iets voor u! U vindt de onbreekbare backland goggle in de ruime collectie van Zonneveld Optiek in Heiloo.

backland-goggle-adidas-sport-eyewear-sportbril-naast-1

Lees meer over adidas Sport eyewear


Top