Adidas-running-juni-hoofd-1

De horizor sportbril van adidas Sport eyewear: stijlvolle looks en nieuwste snufjes

Een sportbril die dankzij zijn mooie design ook als zonnebril in de stad gedragen kan worden: dat is de horizor van adidas Sport eyewear! Dankzij het gebruik van hedendaagse technologieën doet de bril absoluut niet onder voor andere sportbrillen. De strakke pasvorm en het ruime gezichtsveld zorgen dat u zorgeloos traint. De horizor is zowel geschikt voor mannen als vrouwen, dus voor iedereen die er een actieve levensstijl op nahoudt is de sportbril van adidas Sport eyewear ideaal!

Lichtgewicht zonnebril voor tijdens het sporten

Sportfanaten weten hoe belangrijk het dragen van een goede sportbril is, als bescherming tegen de zon én om scherp te zien. Daarom heeft adidas Sport eyewear de horizor voorzien van de nieuwste technologieën die zorgen voor een goede en strakke pasvorm. Het flexibele en onbreekbare SPX® montuur is licht van gewicht en zit zeer comfortabel. De Double-Snap Nose PadsTM of Traction GripTM zitten aan de binnenkant van de brilarmen en zorgen dat de bril stevig blijft zitten. Het ruime frame van de horizor sportbril van adidas Sport eyewear biedt een breed gezichtsveld zodat u uw favoriete sport onbegrensd uitvoert.

Sportbril op sterkte van adidas Sport eyewear

De horizor bril is ideaal tijdens het sporten, ook wanneer u een sportbril op sterkte nodig heeft. Op sterkte geslepen glazen kunnen direct in het montuur gezet worden of via een kliksysteem geplaatst en verwijderd worden. Voor optimale absorbatie van licht en een mooi contrast kiest u voor de 8-base Vision AdvantageTM polycarbonaat spiegelglazen. Heeft u vaak last van vermoeide ogen? In dat geval kiest u voor glazen met de Light Stabilizing Technology™, een door adidas Sport eyewear gepatenteerde technologie die lichtschommelingen verminderd.

De horizor sportbril van adidas Sport eyewear is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren- en glazencombinaties. Kom de mooie brillen passen in onze winkel in Heiloo. We bieden u graag advies!

adidas Sport eyewear - horizor sportbril

Lees meer over adidas Sport eyewear


Top