zonnebril-van-hout-feb31st-head

Houten zonnebril FEB31st: handgemaakt en uniek

FEB31st is geen alledaags merk en maakt dan ook geen alledaagse brillen! Zodra de zon zich weer laat zien, mogen we op zoek naar de zonnebril die onze dagen nóg stralender maakt. Kies dan voor een bril met Italiaans design, sprankelende kleuren en gemaakt van duurzaam hout. Een ware musthave, met een zonnebril van FEB31st gaat u de show stelen!

Unieke zonnebrillen voor man en vrouw

De brillen en zonnebrillen van FEB31st zijn opgebouwd uit meerdere laagjes duurzaam hout en worden door ware ambachtslieden met de hand gemaakt. Dat maakt dat iedere bril daadwerkelijk uniek is, geen enkel ontwerp is hetzelfde. U kiest zelf de vorm en de kleuren, want kleuren zijn heel belangrijk voor het merk uit Italië. Kies uit een rijk kleurenpallet de combinatie die bij u past of ga voor minimalistische houttonen. Een FEB31st zonnebril stelt u helemaal zelf samen.

Bril van duurzaam hout

De oprichters van FEB31st streven ernaar om brillen en zonnebrillen te maken op een zo eerlijk mogelijke manier. Eerlijk voor het milieu en de natuur, maar ook eerlijk voor de mensen om ons heen. Eerlijk voor u als brildrager, en ook voor de personen die hebben bijgedragen aan het samenstellen van de bril. Dat maakt FEB31st zo bijzonder!

Met een handgemaakte zonnebril van FEB31st sprankelt u het hele jaar door. Ook een unieke bril? Kom langs bij Zonneveld Optiek in Heiloo om de kleurrijke collectie te bekijken.

Houten zonnebril van Feb31st

Lees meer over onze zonnebrillen


Top