zeiss-zonneglazen-1
zeiss-zonneglazen-2
zeiss-zonneglazen-3
zeiss-zonneglazen-4

ZEISS brillenglazen als bescherming tegen zon

ZEISS zonneglazen zijn bij uitstek geschikt om uw ogen te beschermen tegen de zon. Zonnebrillen zijn er tegenwoordig in zoveel soorten en maten dat er qua montuur altijd wel iets leuks voor u bij zit, maar er wordt weinig rekening gehouden met de draaggewoontes: sommige mensen dragen hun zonnebril bij wijze van spreke nog als het donker is, anderen alleen als het echt moet. ZEISS houdt rekening met die verschillen!

Welke zonneglazen bij u passen hangt af van welk type zonnebrildrager u bent. Herkent u zichzelf in een van onderstaande types?

De allrounder

U wilt een zonnebril die u in alle situaties kunt gebruiken? Dan bent u een allrounder. In zo'n geval passen de zonnebrilglazen met Skylet®-tint het best bij u. Deze zonneglazen beschermen tegen directe schittering en schadelijke UV-straling, verhogen het contrast en zorgen voor een betere kleurwaarneming. Het geheim achter deze allround brillenglazen is dat ze ontworpen zijn voor drie verschillende toepassingsgebieden: Skylet® Fun voor elke dag, Skylet® Sport voor sportliefhebbers en Skylet® Road voor autobestuurders. Ook leuk: de glazen zijn beschikbaar in alle kleuren van de regenboog.

De presteerder

U bevindt zich vaak in situaties waarbij u goed moet kunnen zien om optimaal te presteren, bijvoorbeeld bij het beoefenen van een water- of bergsport of tijdens het autorijden. De hinderlijke schittering van de zon kunt u hierbij niet gebruiken! De zonnebrilglazen van ZEISS kunnen worden uitgerust met een polarisatiefilter (om schittering te verminderen) en ontspiegeling. Naast polarisatie biedt ZEISS ook de hoogwaardige SkyPol®-tint waarmee u kleuren en contrasten beter kunt waarnemen. U kunt dit ook op sterkte krijgen.

*Het gemaksdier

U kent het wel. U bezoekt tijdens uw vakantie een schattig dorpje dat nog leuker blijkt dan verwacht. Het wordt later en later en u loopt nog steeds met uw zonnebril op sterkte. Laat u nou net uw gewone bril vergeten zijn... Voor mensen die niet zonder bril kunnen, maar niet steeds willen wisselen tussen bril en zonnebril, zijn er de meekleurende brillenglazen van ZEISS, de PhotoFusion® glazen.Deze beschermen uw ogen optimaal bij elk weertype en zijn uitgerust met een variabele tint die door UV-licht wordt geactiveerd. In donkere ruimten, 's nachts en bij zwak licht zien de glazen eruit als gewone brillenglazen, in zonlicht kleuren ze donker waardoor ze eruitzien als een zonnebril. Bril en zonnebril ineen!

zeiss zonneglazen - naast


Top