adidas-sport-eyewear-zonyk-aero-maart2017-hoofd-1
adidas-sport-eyewear-zonyk-aero-maart2017-hoofd-2
adidas-sport-eyewear-zonyk-aero-maart2017-hoofd-3
adidas-sport-eyewear-zonyk-aero-maart2017-hoofd-4
adidas-sport-eyewear-zonyk-aero-maart2017-hoofd-5
adidas-sport-eyewear-zonyk-aero-maart2017-hoofd-6
adidas-sport-eyewear-zonyk-aero-maart2017-hoofd-7

Zonyk Aero sportbril van adidas Sport eyewear: voor topprestaties

Brillen uit de Zonyk Aero reeks zijn speciaal ontwikkeld voor wielrenners die nóg sneller willen gaan. Dankzij het goede zicht en comfort en blijven uw prestaties hoog! De sportbrillen van adidas Sport eyewear zijn uitgerust met de meest innovatieve technologieën en zijn ontworpen in samenwerking met wielrenners uit het Movistar-team. Hierdoor voldoet een bril uit de Zonyk Aero serie aan de hoogste eisen op het gebied van topsport.

Altijd perfect zicht

Dankzij het half-rim ontwerp van de Zonyk Aero sportbril van adidas Sport eyewear geniet u van een verbeterd laag en perifeer zicht. De kromme brillenglazen sluiten goed aan op uw gezicht en bieden zo bescherming tegen weer en wind. De gepolariseerde en gespiegelde VARiO-glazen zijn eenvoudig te verwisselen dankzij het gloednieuwe Lens Lock-System™. Omdat de glazen meekleuren met het licht zorgen ze voor goed zicht ongeacht de weersomstandigheden. Dankzij de speciaal ontwikkelde Light Stabilizing Technology™ vangen de brillenglazen van de Zonyk Aero sportbril lichtschommelingen op. Hierdoor worden uw ogen minder snel moe en kunt u uiterst geconcentreerd en vol zelfvertrouwen blijven fietsen!

Gemak en comfort

De Zonyk Aero sportbril is ontwikkeld in nauwe samenwerking met wielrenners uit het Movistar-team en dat is te merken! Het montuur is van hoogwaardige kwaliteit maar toch licht van gewicht. Het ingebouwde Climacool® ventilatiesysteem zorgt voor een verkoelende luchtstroom in de bril en de afneembare schuimrubberen zweetband voorkomt vervelende zweetdruppels in uw ogen. De verstelbare TRI.FIT™ brilveren en de Double-Snap™ neusvleugel zorgen voor een perfecte pasvorm. De Zonyk Aero van adidas Sport eyewear blijft tijdens het sporten goed op zijn plaats zitten waardoor u altijd de beste sportprestaties levert.

Sportbril op sterkte

Voor sporters die een bril op sterkte nodig hebben, is er een divers aanbod aan correctie opties voor de Zonyk Aero. Zo kunt u ervoor kiezen om de glazen in de sportbril op sterkte te laten maken door middel van een adapter. Een andere optie is het gebruik van de speciale clip-in, die achter de huidige glazen geplaatst wordt en zo de sterkte in de bril brengt.

Sportbrillen van adidas Sport eyewear zijn te vinden bij Zonneveld Optiek in Heiloo. Wilt u de Zonyk Aero brillen komen bekijken? Bezoek dan onze winkel!

Zonyk Aero van adidas Sport eyewear

Lees meer over adidas Sport eyewear


Top